Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bünyeda yangın çıkması halinde kıvılcım ve kötü yangın bapsı sayesinde özelliklerine bentlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve tatminkâr yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu keyfiyet arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına kırmızıınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla emniyetli ve nitelikli şekilde üretilmesi halinde önemli bir hizmetlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı denetlemeünde imal edilmelidir.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane herhangi bir marifet vadiı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı ilkin başlamak üzere yararlanma amacına ve kullanan kişi nüshasına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birkötü insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın merdiveni bapları yangın anında hızlı bir şekilde tahliyeyi katkısızlayarak, yangına dayanımı yardımıyla yangının yayılmasını geciktiren veya kırıcı özel baplardır.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin panik bar kilit sisteminin bile sorunsuz çalıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Bünyeda kâin insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın Yangın kapısı istanbul merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya muvazene kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page