Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları fevkda sayılan bütün değmeselekenlere rabıtlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara şayan biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac yangın kapısı kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık derunin yeğleme edilir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kesik, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı sinei veya Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Ivedili çıkış bapları dokuması bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların kellelıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara Yangın Merdiveni Kapısı yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page